9 tapaa ilahduttaa henkilöstöä

Edenrediltä saat helposti ja nopeasti monipuolisen Delicard-lahjakortin henkilöstölle, yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Olipa kyseessä esimerkiksi palkitseminen, merkkipäivien muistaminen, läksiäislahja työkaverille tai yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kiittäminen, Delicard-lahjakortti tarjoaa joustavan ja henkilökohtaisen vaihtoehdon perinteisille liikelahjoille. Lahjakorttimme voit myös räätälöidä tietyin reunaehdoin toiveittesi mukaan. Lue alta muutamia vinkkejä lahjakortilla palkitsemiseen.

1. Henkilöstön palkitseminen. Delicard-lahjakortit toimivat erinomaisena palkkiona tai tunnustuksena työntekijöille esimerkiksi hyvin tehdystä työstä, onnistuneesta projektista tai saavutetusta tavoitteesta.  Lahjakortilla saaja voi valita itselleen mieluisan lahjan, mikä tekee palkitsemisesta henkilökohtaisempaa ja merkityksellisempää.

2. Lahja merkkipäivänä. Pienellä eleellä voit tehdä ihmeitä ja tuoda hyvää mieltä. Delicard-lahjakortit ovat loistava tapa muistaa työntekijöitä erilaisina merkkipäivinä: työjuhlavuosina, syntymäpäivälahjana, häälahjana, läksiäislahjana tai vaikkapa eläkkeelle jäämisen kunniaksi muistaminen on oiva tapa muistaa henkilöstöä: Kiitos, että olet meillä töissä!

3. Yhteistyökumppaneiden & asiakkaiden kiittäminen. Pitkäaikaisista asiakkuuksista kannattaa pitää kiinni ja uskollisten asiakkaiden kiittäminen on erityisen tärkeää liiketoiminnan kannalta. Delicard-lahjakortit tarjoavat houkuttelevan kiitoksen, joka ilahduttaa asiakkaita ja kannustaa heitä jatkamaan yhteistyötä yrityksen kanssa. Kumppaneiden kiittämiseen suosittelemme erityisesti Delicard Unlimited -lahjakorttia.

4. Kannustimena henkilöstölle. Voit käyttää Delicard-lahjakortteja kannustimena henkilöstölle esimerkiksi myyntitavoitteiden saavuttamisesta tai uusien asiakkaiden hankinnasta. Tämä kannustaa työntekijöitä tekemään parhaansa ja lisää motivaatiota. Tai miten olisi energiaa tiimipäivään jakamalla kaikille henkilökohtainen kiitos lahjakortilla? Yhdessä on kiva fiilistellä lahjakorttien laajaa tuotevalikoimaa.

5. Kesälahjana. Lomille lompsista, Delicard-lahjakortti taskussa. Tai ei välttämättä taskussa, sillä lahjakortin voi toimittaa vastaanottajalle näppärästi sähköpostillakin. Lähetä henkilöstö ansaitulle kesälomalle Delicard Summer -lahjakortin voimin. Valikoimasta löytyy ikiklassikoita ja keräilyharvinaisuuksiakin: kotiin, kesämökille tai omaksi iloksi. Valinta on aina lahjan saajalla!

6. Joululahjat. Suomalaisten muistamisen suurin sesonki! Joulun ja loma-ajan lähestyessä Delicard-lahjakortit ovat ihanteellinen tapa ilahduttaa työntekijöitä ja eri sidosryhmiä. Jos olet aikaisessa joululahjojen kanssa tai haluat isompia määriä lahjakortteja, ota meihin yhteyttä ja mietitään yhdessä teille sopiva kokonaisuus. Muista kuitenkin lahjan verovapauden edellytykset. Joulun muistamiseen suosittelemme erityisesti upeaa Delicard Christmas -lahjakorttia.

7. Sesongit ja yleiset juhlapäivät. Ystävänpäivä, naistenpäivä, pääsiäinen, vappu, talviloma... mikä tahansa iloa tuova hetki. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus pienelle tai suurelle muistamiselle. Hyvää mieltä on helppo lisätä pienin askelin, kukapa ei iloitsisi saamastaan lahjasta. Pieniin muistamisiin ja erityisiin hetkiin sopii hyvin esimerkiksi Delicard Moments -lahjakortti.

8. Iso kauppa tai sopimus. Mikä onkaan parempi hetki, kun vihdoin on päästy neuvotteluissa loppuvaiheeseen. Sopimus sinetöity ja kaikilla hyvä mieli. Kiitoksena alkavasta yhteistyöstä pieni investointi Delicard-lahjakorttiin voi olla alku jollekin suurelle.

9. Aivan mihin tarkoitukseen tahansa. Oli kyse sitten muistamisesta henkilöstölle kotiovelle, kotitoimistoille tai vaikkapa kesämökille, löytyy Delicardin valikoimasta useita eri vaihtoehtoja – pieniin tai suuriin tarkoituksiin. Toimitamme lahjakorttitilaukset joko fyysisenä tai suosittuna digitaalisena lahjakorttina.

Henkilöstölahjana Delicard-lahjakortit tarjoavat monipuolisen ja verovapaan vaihtoehdon perinteisille liikelahjoille. Niiden avulla voit osoittaa arvostustasi ja kiitollisuuttasi henkilöstölle ja asiakkaille, samalla tarjoten heille mahdollisuuden valita itselleen mieluisan muistamisen.

Haluatko silti kuulla lisää? Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä lisää ja varmistetaan parhaat lahjat juuri teidän tarpeisiinne. Saat meihin yhteyden osoitteesta myynti@delicard.fi. Voit myös tilata lahjakortit suoraan verkkokaupasta tai pyytää tarjouksen. Toivottavasti kuulemme teistä pian!

 

Joka tilanteeseen ja juhlan aiheeseen

Anna lahjakortti henkilöstölahjana, eläkkeelle jäämisen kunniaksi, merkkipäivinä tai muuten vaan. Lahja työntekijälle on aina ajankohtainen. Tilaa lahjakortit helposti verkosta tai pyydä tarjous suurempiinkin tilauksiin!