Tietoa Delicard®-lahjakorteista

Delicard® on Edenredin tuoteperhettä täydentävä lahjakortti. Se on tyylikäs tapa kiittää, muistaa ja palkita niin työntekijöitä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneita. Tältä sivulta löydät lisätietoja Delicard®-lahjakorteista, jatka siis lukemista!

Lahjan tilaaminen

Lahjakortti jokaiseen tilanteeseen ja juhlanaiheeseen

Tyylikäs lahjakorttivalikoimamme varmistaa, että löydät sopivan lahjan jokaiseen tilanteeseen ja juhlanaiheeseen. Voit tilata lahjakortit toimitettavaksi joko painettuina kortteina tai sähköisessä muodossa. Ne toimitetaan kaikkialle Suomeen, minkä lisäksi Delicard® Nordic Design on lähetettävissä myös ulkomaille.

Voit personoida lahjakortit esim. logolla ja tervehdystekstillä, jotta jokainen yritys voi osoittaa arvostuksensa juuri itsensä näköisellä tavalla.

Lahjan lunastaminen

Itsevalitut tuotteet toimitetaan suoraan saajilleen

Onnistunut lahjahankinta on taattu, kun jokainen lahjansaaja valitsee oman lahjansa laadukkaasta ja vastuullisesta valikoimastamme itse. Oli lahjansaaja innokas sisustaja, viherpeukalo, tai ruoanlaitosta, makuelämyksistä tai kokemuksista nauttija, monipuolinen valikoima takaa onnistuneen lahjan jokaiselle.

Valikoimastamme löytyy lukuisia aineettomien lahjojen palveluntarjoajia* (esim. Finnkino, Ruutu, FitFarm, Spotify, BookBeat), jotka tarjoavat luksusta arkeen. Valittavana on myös lahjoitus vaihtuvalle hyväntekeväisyyskohteelle!

Palvelun hintaan kuuluu luonnollisesti myös lahjojen toimitus: aineettomien lahjojen aktivointikoodit toimitetaan sähköpostitse ja muut tuotteet DHL:n toimesta lahjansaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

*Huomioithan, että lahjakortti oikeuttaa valitsemaan vain yhden lahjan 'Kokemukset & Elämykset' -kategoriasta. Loput lahjat tulee valita muina tuotteina. 

Delicard® takaa korkealaatuiset lahjat
 

Saumattomat prosessit ja luotettavat kumppanit

Saumaton yhteistyö kumppaneidemme kanssa takaa tuotteiden korkealaatuisen toimitusprosessin. Tämä sisältää niiden säilytyksen, pakkaamiseen, käsittelyyn ja kuljetukseen – ruokatuotteiden kylmäketjua unohtamatta.

Tarkkaan valitut kumppanit takaavat laadukkaan ja vastuullisen tuotevalikoiman. Lisäksi yhteistyömme Hansaprintin (lahjakorttien painatus), Havi Logisticsin (varastointi ja pakkaus) sekä DHL:n (kuljetus) kanssa mahdollistaa onnistuneen palvelukokemuksen. Näiden tekijöiden kautta voimme käsi sydämellä tarjota kaikille tuotteillemme laatutakuun.

 

Tuotteiden toimitus

Meidän takuumme on, että lahjat toimitetaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin 48 tunnin kuluessa. Kyseessä on myös enimmäisaika, jonka ruokatuotteen siirtyminen varastoltamme lahjan vastaanottajalle saa kestää. Ruokatuotteet toimitetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, mistä johtuen emme valitettavasti voi toimittaa niitä pohjoisimpaan Suomeen asti toimitusajan vuoksi. Varmistaaksemme säilyvyyden, ruokatuotteita ei voi tilata myöskään noutopisteisiin.

Kylmäpakatut ruokatuotteet lähetetään pakasteina ja kylmäketjua kunnioittaen. Ne alkavat  tarkoituksenmukaisesti sulaa kuljetuksen aikana ja toimitetaan viileinä, jotta ne ovat valmiita tarjoiltavaksi mahdollisimman nopeasti. Vastaanotettuja ruokatuotteita on käsiteltävä tuoretuotteiden tapaan ja pakkauksesta löytyvien ohjeiden mukaan.

Edellytämme kaikilta tuotteilta valmistajan ohjeiden mukaista käsittelyä. Ruokatuotteiden mahdolliset reklamaatiot on tehtävä viimeistään 3 vrk kuluessa pakkauksessa ilmoitetusta viimeisestä käyttöpäivästä. 

 

Tutustu ruokatuotteiden tuotetietoihin ja -selosteisiin