Tietoa Delicard®-lahjakorteista

Delicard® on Edenredin tuoteperhettä täydentävä lahjakortti. Se on tyylikäs tapa kiittää, muistaa ja palkita niin työntekijöitä, asiakkaita kuin yhteistyökumppaneita. Tältä sivulta löydät lisätietoja Delicard®-lahjakorteista.

Tilaaminen

Lahjakortti jokaiseen tilanteeseen ja juhlanaiheeseen

Tyylikäs lahjakorttivalikoimamme varmistaa, että löydät sopivan lahjan jokaiseen tilanteeseen ja juhlanaiheeseen. Voit tilata lahjakortit toimitettavaksi joko painettuina kortteina tai sähköisessä muodossa. Ne toimitetaan kaikkialle Suomeen, minkä lisäksi Delicard® Nordic Design on lähetettävissä myös ulkomaille.

Voit personoida lahjakortit esimerkiksi logolla ja tervehdystekstillä, jotta jokainen yritys voi osoittaa arvostuksensa juuri itsensä näköisellä tavalla.

Lunastaminen

Itsevalitut tuotteet täyttävät jokaisen lahjatoiveen

Onnistunut lahjahankinta on taattu, kun jokainen lahjansaaja valitsee oman lahjansa laadukkaasta ja vastuullisesta valikoimastamme itse. Oli lahjansaaja innokas sisustaja, viherpeukalo, tai ruoanlaitosta, makuelämyksistä tai kokemuksista nauttija, monipuolinen valikoima takaa onnistuneen lahjan jokaiselle.

Valikoimastamme löytyy niin kotimaisten kuin kansainvälisten brändien (esimerkiksi Marimekko, Iittala, Pentik, Finnkino, Ruutu+, FitFarm, Spotify, BookBeat) laatutuotteita, jotka tuovat luksusta lahjansaajan arkeen. Valittavana on myös lahjoitus eri hyväntekeväisyyskohteille!

Huomioithan, että aineettomia lahjoja voi lunastaa 'Kokemukset & Elämykset' -kategoriasta vain yhden. Loput lahjat tulee valita muina tuotteina. 

Toimittaminen

Lahjojen vaivaton toimitus suoraan saajilleen

Palvelun hintaan kuuluu lahjojen toimitus. Aineettomien lahjojen aktivointikoodit toimitetaan sähköpostitse ja muut tuotteet DHL:n toimesta lahjansaajan ilmoittamaan osoitteeseen.

Kumppanimme DHL tarjoaa monipuoliset toimitusvaihtoehdot 'On Demand Delivery' -palvelunsa kautta; toimituspäivän ja -paikan valinta, noutopisteen hyödyntäminen (pl. ruokatuotteet), osoitteen muokkaus tai loma-ajan huomioiminen. Yhteistyömme varmistaa sinulle vaivattoman ja turvallisen lahjatoimituksen. Ja mikä parasta, kaikki lahjakuljetukset ovat CO2-kompensoituja!

Delicard® takaa korkealaatuiset lahjat
 

Saumattomat prosessit ja luotettavat kumppanit

Saumaton yhteistyö kumppaneidemme kanssa takaa tuotteiden korkealaatuisen toimitusprosessin. Tämä sisältää niiden säilytyksen, pakkaamiseen, käsittelyyn ja kuljetukseen – ruokatuotteiden kylmäketjua unohtamatta.

Tarkkaan valitut kumppanit takaavat laadukkaan ja vastuullisen tuotevalikoiman. Lisäksi yhteistyömme Hansaprintin (lahjakorttien painatus), Havi Logisticsin (varastointi ja pakkaus) sekä DHL:n (kuljetus) kanssa mahdollistaa onnistuneen palvelukokemuksen. Näiden tekijöiden kautta voimme käsi sydämellä tarjota kaikille tuotteillemme laatutakuun.

 

Tuotteiden toimitus

Meidän takuumme on, että lahjat toimitetaan Suomessa sijaitseviin osoitteisiin 48 tunnin kuluessa. Kyseessä on myös enimmäisaika, jonka ruokatuotteen siirtyminen varastoltamme lahjan vastaanottajalle saa kestää. Ruokatuotteet toimitetaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti, mistä johtuen emme valitettavasti voi toimittaa niitä pohjoisimpaan Suomeen asti toimitusajan vuoksi. Varmistaaksemme säilyvyyden, ruokatuotteita ei voi tilata myöskään noutopisteisiin.

Kylmäpakatut ruokatuotteet lähetetään pakasteina kylmäketjua kunnioittaen. Ne alkavat tarkoituksenmukaisesti sulaa kuljetuksen aikana ja toimitetaan viileinä, jotta ne ovat valmiita tarjoiltavaksi mahdollisimman nopeasti. Vastaanotettuja ruokatuotteita on käsiteltävä tuoretuotteiden tapaan ja pakkauksesta löytyvien ohjeiden mukaan.

Edellytämme kaikilta tuotteilta valmistajan ohjeiden mukaista käsittelyä. Ruokatuotteiden mahdolliset reklamaatiot on tehtävä viimeistään 3 vrk kuluessa pakkauksessa ilmoitetusta viimeisestä käyttöpäivästä. 

 

Tutustu ruokatuotteiden säilyvyystietoihin ja tuoteselosteisiin