Tilaa kesälahjat alennetuin hinnoin!

Yhden valinnan Delicard® Summer -lahjakortit nyt 59,90 € / kpl (norm. 64,90 €) kun ostat yli 5 kpl.
Valitse lahjakortti ja lunastettavien tuotteiden määrä
Kustomoi lahjat omalla logolla ja tervehdyksellä
Lahjakortit toimitetaan vastaanottajille valitulla tavalla
Lahjansaaja valitsee tuotteet, jotka toimitetaan kotiovelle asti

Lahjakortit joka tilanteeseen

Delicard®-lahjakortti on täydellinen tapa toivottaa aurinkoista ja hyvää kesää. Kesäkortillemme on valittu tuotteita, jotka saattelevat lahjansaajan mukavasti lomatunnelmaan.

Kun sanat eivät riitä kertomaan... Arvostuksen osoittaminen kollegalle on kaunis ele. Aina ei kuitenkaan ole helppoa tietää mitä antaa lahjaksi. Palkitse Delicard®-lahjakorttilla ja anna lahjansaajan valita itse – näin takaat onnistuneen lahjavalinnan!

Usean työvuoden jälkeen koittaa eläkkeelle siirtyminen. Oli kyseessä kollega, ystävä, äiti tai isä tämä uusi vaihe elämässä on juhlan arvoinen. Muista Delicard®-lahjakortilla ja tee tästä hetkestä lahjansaajalle yksilöllinen.

Läksiäislahja on mukava tapa kiittää uusiin haasteisiin siirtyvää kollegaa, kuten myös perhevapaalle jäävää työkaveria. Mikä olisikaan parempi läksiäislahja kuin yksilöity lahjakortti? 

Yrityksen antama joululahja on hieno ja odotettu perinne, jolla kiitetään kuluneesta vuodesta. Aina ei kuitenkaan ole helppoa keksiä joululahjaa, joka miellyttää kaikkia. Delicard®-lahjakortti on tähän loistava ratkaisu, sillä jokainen lahjansaaja saa valita itse oman pakettinsa sisällön.

Delicard® on osa Edenred-tuoteperhettä

Lahjakortti, joka täyttää jokaisen toiveen

Delicard® on Edenred Finlandin tuotevalikoimaa täydentävä lahjakortti, joka on sitouttanut työntekijöitä, asiakkaita ja yhteystyökumppaneita jo vuodesta 1996. Laatu, monipuolisuus ja vastuullisuus ovat toimintamme kulmakiviä. Delicard®-lahjakorteilla yksikään toive ei jää täyttämättä, sillä jokainen lahjansaaja valitsee pakettinsa sisällön itse.

Delicard® -lahjakortilla palkitset yrityksesi tärkeimmät ihmiset yksilöllisesti ja vaivattomasti ympäri vuoden.

Me kysyimme, työntekijät vastasivat!

97 %

odottaa lahjaa työnantajaltaan

83 %

kokee lahjojen nostavan työmotivaatiota

60 %

haluaa valita lahjansa itse

58 %

toivoo joululahjaa pikkujoulujen sijaan

Tilaa verkkokaupasta tai pyydä tarjous

Tee tilaus helposti verkossa ja lahjakortit ovat matkalla luoksesi hetkessä! Lahjakorttimme tarjoavat monipuolisen valikoiman, vaivattoman asiointikokemuksen ja nopean sekä luotettavan toimituksen. 

Jos haluat tilata useamman lahjakortin (yli 10 kpl), pyydä tarjous täyttämällä alla oleva tarjouslomake. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai soittaa numeroon 046 922 8806.

Pyydä tarjous