Suklaafondue ja karamellisoidut hedelmät

Suklaafondue ja karamellisoidut hedelmät
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Jälkiruoat
Resepti: Ruotsin ravintola-akatemia
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
150 g suklaafondueta

Muut valmistusaineet
tuoreita hedelmiä, kuten ananasta, papaijaa, mangoa, vesimelonia  mansikoita 
sokeria 
voita paistamiseen
Tee näin
Kuori hedelmät ja leikkaa sopivankokoisiksi suupaloiksi.  Paista hedelmät nopeasti kuumalla pannulla voissa.  Ripottele päälle hieman sokeria ja anna sen sulaa ja ruskistua.  Ota hedelmät pois liedeltä ja anna jäähtyä. Pistä hedelmäpalat  ja mansikat yksittäin varrastikkuihin ja dippaa ne lämpimässä suklaafonduessa.  Lämmitysohjeen löydät pakkauksesta.  
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.