Graavilohta raviolin ja basilikaöljyssä paistettujen vihannesten kera

Graavilohta raviolin ja basilikaöljyssä paistettujen vihannesten kera
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Pääruoat
Resepti: Petteri Luoto
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
500 g graavilohta
Muut valmistusaineet
200 g pinaattitäytteisiä ravioleja 
1 nippu vihreitä pikkuparsoja 
muutama retiisi viipaleina 
muutama säilötty artisokansydän  paloiteltuna 
½ punasipulia viipaleina 
tillinoksia koristeluun   

Basilikaöljy   
½ dl oliiviöljyä 
½ pnt basilikaa hienonnettuna 
½ valkosipulinkynttä hienonnettuna 
½ sitruunan kuori raastettuna 
ripaus sormisuolaa
Tee näin
Keitä raviolit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan.    

Valmista basilikaöljy sekoittamalla kaikki ainekset tehosekoittimessa. Paista vihannekset pannulla basilikaöljyssä. Lisää joukkoon kypsät raviolit hetkeksi lämpenemään. Asettele seos tarjoiluvadille graavilohiviipaleiden kanssa ja koristele annos tillinoksilla.
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.