Graavilohta ja hernepyreetä

Graavilohta ja hernepyreetä
Recipe rating
How many stars you give this recipes?
Category: Alkuruoat
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
12 siivua graavilohta

Other ingredients
24 tuoretta vihreää parsaa 
suolaa, sokeria   

Hernepyree: 
3-4 dl pakasteherneitä sulatettuna 
1 keltasipuli hienonnettuna 
voita kuullottamiseen 
1 dl kanalientä 
2 dl kermaa 
suolaa, pippuria 
katkarapuja koristeluun 
Cooking process
Keitä kuoritut parsat kypsiksi miedosti sokeroidussa suolavedessä. Rullaa kunkin lohisiivun sisälle kaksi parsaa.    Hernepyreetä varten kuullota sipuli pannulla voissa. Lisää pannuun herneet (jätä muutamia koristeluun), kanaliemi ja kerma. Keitä muutama minuutti ja mausta suolalla ja pippurilla. Kumoa seos tehosekoittimeen ja aja sileäksi massaksi.   

Aseta lohirullat ja hernepyree annoslautasille ja koristele pyree   katkaravuilla ja herneillä.  
Send recipe via e-mail:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by key word.



Restrict the search to:








This is how Delicard gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.