Ankankoipi Confit ja vihannespyttipannu

Ankankoipi Confit ja vihannespyttipannu
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Pääruoat
Resepti: Reseptin tekijä
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
4 kypsää ankankoipea
Muut valmistusaineet
Vihannespyttipannu:
1 kesäkurpitsa pieneksi paloiteltuna
10 herkkusientä viipaloituna
1 paprika pieneksi paloiteltuna
1 sipuli hienonnettuna
pala selleriä pieneksi paloiteltuna
öljyä paistamiseen
2 rkl kapriksia
1/2 pnt ruohosipulia hienonnettuna
1 dl crème fraîchea
2 tl dijonsinappia
suolaa, mustapippuria
Tee näin
Paista ankankoipien nahkapuoli rapeaksi kuumalla pannulla.
Lämmitä koipia 175 °C:sessa uunissa 10 minuuttia.

Paista kesäkurpitsa, herkkusienet, paprika, sipuli ja selleri
pannulla öljyssä. Sekoita crème fraîche ja sinappi, lisää seos
vihannesten ja sienien joukkoon. Lisää vielä kaprikset ja
hienonnettu ruohosipuli. Sekoita ja tarjoa suolalla ja pippurilla
maustettuna ankankoipien kanssa.
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.