Buying gift cards • Delicardin yhteystiedot?
  Kotisivu: www.delicard.fi
  Osoite: Elimäenkatu 15, 00510 Helsinki
  Korttitilaukset: puh. 09 7594 2848
  Lunastusasiat: puh. 09 7594 2848
  Sähköpostiosoite: myynti@delicard.fi 
  Asiakaspalvelu arkisin klo 9-16.00

  Huomaathan, herkku- ja tavaralahjojen toimitus tapahtuu ainoastaan postitse. Erillistä noutopistettä ei ole.
 • Miten Delicard-lahjakortti toimii?
  1. Tilaa valitsemasi lahjakortit meiltä netin kautta tai puhelimitse. Netin kautta voit tilata myös sähköpostilla toimitettavia eDelicardeja tai kännykkään toimitettavan tekstiviesti-Delicardin.
  2. Toimitamme paperiset lahjakortit kirjekuorineen sinulle.
  3. Anna kortit lahjana eteenpäin.
  4. Lahjan saaja valitsee itse kortin lahjavaihtoehdoista mieleisensä, ja tilaa lahjansa meiltä.
  5. Toimitamme lahjan suoraan lahjan saajalle.
 • Miten tilaan Delicard-lahjakortteja?
  Voit tehdä Delicard-lahjakorttien tilauksen seuraavasti: - puhelimitse (09) 7594 2848 - sähköpostilla myynti@delicard.fi - suoraan kotisivultamme - postitse esitteessämme olevalla tilauslomakkeella.
 • Miten tilaan Delicard-lahjakortteja? (1)
  Voit tehdä Delicard-lahjakorttien tilauksen seuraavasti: - puhelimitse (09) 7594 2848 - sähköpostilla myynti@delicard.fi - suoraan kotisivultamme - postitse esitteessämme olevalla tilauslomakkeella.
 • Onko Delicard-lahjakorttien tilauksessa vähimmäismäärä?
  Delicard-lahjakorttien tilauksissa ei ole vähimmäismäärää. Toimitamme tilaukset yhdestä kortista lähtien.
 • Kuinka nopeasti Delicard-lahjakortit toimitetaan minulle?
  Delicard-lahjakortit, joihin ei tule painatusta, lähetetään postitse kahden arkipäivän sisällä tilauksesta. Painatuksella varustetut kortit toimitetaan vedoksen hyväksymisestä viiden arkipäivän kuluessa.
 • Kuinka pitkään Delicard-lahjakortit ovat voimassa?
  Delicardin tilauskorttiin on merkitty lahjakortin voimassaoloaika.
 • Voinko ostajana palauttaa käyttämättä jääneitä Delicard-lahjakortteja?
  Jos lahjansaajien tarkka määrä ei ole tiedossa, kannattaa tilata muutama ylimääräinen kortti. Mikäli lahjakortteja sattuisi jäämään käyttämättä tai niiden voimassaoloaika on pian umpeutumassa, voit lähettää ne meille takaisin. Vaihdamme ne uusiin voimassa oleviin kortteihin. Palautusoikeus on korkeintaan 10 % tilatusta kokonaiskorttimäärästä.
 • Toimivatko Delicard-lahjakortit kaikkialla Suomessa?
  Toimitamme Delicard-lahjakortit, samoin kuin lahjalähetyksetkin kaikkialle Suomeen. Englanninkieliset Nordic Design -lahjakortit toimivat EU-maissa sekä Norjassa ja Sveitsissä.
 • Miten Delicard-lahjakortit toimivat ulkomailla?
  Englanninkielinen Delicard Nordic Design -lahjakortti toimii kaikissa EU-maissa, Sveitsissä ja Norjassa. Lahjalähetykset toimitetaan vastaanottajan osoitteeseen TNT-pikajakelulla. Ruotsissa toimivia Delicard-lahjakortteja on saatavana myös Suomesta. Lisätietoja saat soittamalla myyntiin numeroon (09) 7594 2848.
 • Miten maksan lahjakorttitilaukseni?
  Toimitettuamme lahjakortit lähetämme yrityksille laskun erikseen. Maksuehto: 14 päivää netto. Yksityishenkilöt maksavat netin kautta tehtävän tilauksensa luottokortilla (Visa ja MasterCard) tai verkkopankissa.
 • Tuleeko Delicard-lahjakorttien laskuun toimituskuluja?
  Kyllä. 1 - 5 Delicard-lahjakortin tilauksesta veloitamme toimitus- ja laskutuskuluja 8 euroa + 23 % alv., toimitus 1 lk. kirjeenä. Yli kuuden kortin tilauksesta veloitamme 12 euroa + 23 % alv., toimitus Itella Express Day -kuljetuksella (Keltainen Kuljetus 14 -lähetyksenä).
 • Mitä Delicard-laatutakuu kattaa?
  Delicardin laatutakuu kattaa niin herkut kuin muut lahjatuotteet sekä kuljetuksen. Takaamme herkkujen säilyvän viileinä kuljetuksen ajan. Edellytämme, että herkkuja on säilytetty pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti ja huomautus herkkujen osalta tehdään kolmen päivän kuluessa viimeisestä ilmoitetusta käyttöpäivästä. Keittiötuotteiden takuuaika on kaksi vuotta toimituspäivästä. Tavaralahjojen osalta edellytämme valmistajan ohjeiden mukaista käsittelyä. Huomautus keittiötuotteesta tulee tehdä kahden vuoden sisällä tuotteen toimituspäivästä.
 • Onko Delicard-lahjakortissa tilaa, johon voin kirjoittaa henkilökohtaisen viestin?
  Kyllä, Delicard-lahjakortissa on tyhjä tila viestille tai tervehdykselle. Tilaan voidaan myös painattaa yrityksen logo tai tervehdys.
 • Voidaanko Delicard-lahjakorttiin painattaa tervehdys tai logo?
  Delicard-lahjakortteihin voidaan painattaa esim. logo ja tervehdys. Painatusta varten tarvitsemme kuvat ja tekstit painokelpoisina ja enintään 4 Mt. suuruisina tif, jpg, eps tai gif- muodossa. Lähetä logo osoitteeseen paino@delicard.fi tai ota meihin yhteyttä puhelimitse numeroon (09) 7594 2848.
 • Missä muodossa voin toimittaa logon painettavaksi Delicard-lahjakorttiin?
  Painatusta varten tarvitsemme kuvat ja tekstit painokelpoisina ja enintään 4 Mt. suuruisina tif, jpg, eps tai gif- muodossa. Lähetä logo sähköpostiosoitteeseen paino@delicard.fi
 • Lahjoitus hyväntekeväisyyteen
  Lahjan saaja voi valita lunastusvaiheessa lahjakseen lahjoituksen hyväntekeväisyyden tukemiseen herkun tai tuotteen sijasta. Tässä tapauksessa lahjan arvo hyvitetään lyhentämättömänä valittuun hyväntekeväisyyskohteeseen. Esim. jos kyseessä on kahden lahjan kortti ja toinen lunastus on herkku ja toinen lahjoitus hyväntekeväisyyteen, niin valittuun kohteeseen menee puolet kortin arvosta.

This is how Delicard® gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard® gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.