Sitruunainen juustokakku karamellisoidun mangon ja passion kanssa

Sitruunainen juustokakku karamellisoidun mangon ja passion kanssa
Recipe rating
How many stars you give this recipes?
Category: Jälkiruoat
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
4 sitruunajuustokakkua

Other ingredients
Karamellisoidut hedelmät 
2 mangoa 
2 passiohedelmää 
3 dl sokeria 
50 g suolatonta voita 
1 nippu tuoretta minttua hienonnettuna 
Cooking process
Kuori mango, poista sen siemen ja leikkaa hedelmäliha noin 2 cm paksuisiksi viipaleiksi.  Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmäliha lusikalla kulhoon.  Sulata sokeri pannulla ja anna paahtua kullanruskeaksi. Lisää sokerin joukkoon  mangoviipaleet sekä voi ja sekoita varovaisesti. Lisää pannulle passiohedelmäliha sekä  hienonnettu minttu ja sekoita vielä varovaisesti. 
Pane juustokakku kunkin ruokailijan lautaselle ja asettele päälle karamellisoidut hedelmät.   
Send recipe via e-mail:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by key word.



Restrict the search to:








This is how Delicard gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.