Sitruunainen juustokakku karamellisoidun mangon ja passion kanssa

Sitruunainen juustokakku karamellisoidun mangon ja passion kanssa
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Jälkiruoat
Resepti: Paul Svensson
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
4 sitruunajuustokakkua

Muut valmistusaineet
Karamellisoidut hedelmät 
2 mangoa 
2 passiohedelmää 
3 dl sokeria 
50 g suolatonta voita 
1 nippu tuoretta minttua hienonnettuna 
Tee näin
Kuori mango, poista sen siemen ja leikkaa hedelmäliha noin 2 cm paksuisiksi viipaleiksi.  Halkaise passiohedelmät ja kaavi hedelmäliha lusikalla kulhoon.  Sulata sokeri pannulla ja anna paahtua kullanruskeaksi. Lisää sokerin joukkoon  mangoviipaleet sekä voi ja sekoita varovaisesti. Lisää pannulle passiohedelmäliha sekä  hienonnettu minttu ja sekoita vielä varovaisesti. 
Pane juustokakku kunkin ruokailijan lautaselle ja asettele päälle karamellisoidut hedelmät.   
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.