Serrano primavera: Serranokinkku parsan ja salsinan kera

Serrano primavera: Serranokinkku parsan ja salsinan kera
Recipe rating
How many stars you give this recipes?
Category: Alkuruoat
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
12 siivua serranokinkkua

Other ingredients
8 vihreää parsaa 
2 pihvitomaattia 
2 rkl valkoviinietikkaa 
4 rkl oliiviöljyä 
1 salottisipuli hienoksi hakattuna 
½ ruukku vihanneskrassia 
4 rkl salsinaa (aurinkokuivatuista tomaateista valmistettua tahnaa) 
suolaa, mustapippuria
Cooking process
Kuori parsat ja keitä pehmeiksi, mutta jänteviksi kevyesti suolatussa vedessä. Jäähdytä jäävedessä ja leikkaa tangoiksi. Leikkaa pihvitomaatit 1x1 cm kuutioiksi. Sekoita valkoviinietikka, oliiviöljy, salottisipuli, suola ja pippuri. Pyöräytä parsat ja tomaatit seoksessa. Aseta kinkku, parsa ja tomaatit lautaselle ja ripottele päälle salsinaa ja vihanneskrassia.
Send recipe via e-mail:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by key word.



Restrict the search to:








This is how Delicard gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.