Serrano primavera: Serranokinkku parsan ja salsinan kera

Serrano primavera: Serranokinkku parsan ja salsinan kera
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Alkuruoat
Resepti: Paul Svensson
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
12 siivua serranokinkkua

Muut valmistusaineet
8 vihreää parsaa 
2 pihvitomaattia 
2 rkl valkoviinietikkaa 
4 rkl oliiviöljyä 
1 salottisipuli hienoksi hakattuna 
½ ruukku vihanneskrassia 
4 rkl salsinaa (aurinkokuivatuista tomaateista valmistettua tahnaa) 
suolaa, mustapippuria
Tee näin
Kuori parsat ja keitä pehmeiksi, mutta jänteviksi kevyesti suolatussa vedessä. Jäähdytä jäävedessä ja leikkaa tangoiksi. Leikkaa pihvitomaatit 1x1 cm kuutioiksi. Sekoita valkoviinietikka, oliiviöljy, salottisipuli, suola ja pippuri. Pyöräytä parsat ja tomaatit seoksessa. Aseta kinkku, parsa ja tomaatit lautaselle ja ripottele päälle salsinaa ja vihanneskrassia.
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.