Rapeaa serranoa dippikastikkeen kanssa

Rapeaa serranoa dippikastikkeen kanssa
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Alkuruoat
Resepti: Paul Svensson
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
4 siivua serranokinkkua

Muut valmistusaineet
Dippikastike 
1 prk marinoitua, paahdettua paprikaa,
200 g  ½ prk tapenadea (oliivitahnaa),
65 g  2 kirvelinoksaa hienonnettuna 
2 basilikanoksaa hienonnettuna 
½ salottisipulia hienonnettuna 
3 kevätsipulia 
2 rkl sherryviinietikkaa 
3 rkl oliiviöljyä 
suolaa, mustapippuria 
Uuninlämpö 150 °C
Tee näin
Leikkaa serranokinkkusiivut pituussuunnassa suikaleiksi. Paahda suikaleet uunissa rapeiksi ja  anna niiden jäähtyä talouspaperin päällä. Sekoita dippikastikkeen ainekset ja mausta kastike  sherryviinietikalla, öljyllä, suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa dippi annoskupeista rapeiden  serranosuikaleiden kanssa. 
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.