Raikas graavisiikacarpaccio

Raikas graavisiikacarpaccio
Recipe rating
How many stars you give this recipes?
Category: Alkuruoat
Author: Christofer Ekman
Servings: 4
Main ingredients
100 g muikunmätiä 
300 g graavisiikaa

Other ingredients
1 kurkku 
suolaa, pippuria 
1 greippi 
rucolan lehtiä

koristeluun 
50 g crème fraîchea 
1 sitruuna 
oliiviöljyä 
suolaa, pippuria   
Cooking process
Valuta mätiä viileässä kaksi tuntia siivilässä, jotta ylimääräinen neste valuu pois ja mätihelmet  erottuvat.  Kuori kurkku, leikkaa siemenkeskusta tangoiksi ja muu osa sentin kokoisiksi paloiksi.  mausta suolalla ja pippurilla. Kuori greippi terävällä veitsellä kalvottomaksi ja leikkaa lohkoista  pelkkä hedelmäliha. Puolita lohkot.  levitä siika tarjoiluvadille carpaccion tapaan, lisää kalan päälle pilkottu kurkku ja greippi. Ripottele  päälle hienoksi hakattua rucolaa, mätinokareita ja crème fraîchea. Purista annoksen  päälle sitruunamehua, pirskota päälle oliiviöljyä ja viimeistele myllystä jauhetulla pippurilla.
Send recipe via e-mail:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by key word.



Restrict the search to:








This is how Delicard gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.