Pykeijan-lohi Escabeche

Pykeijan-lohi Escabeche
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Alkuruoat
Resepti: Petteri Luoto
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
400 g Pykeijan-lohta

Muut valmistusaineet
öljyä paistamiseen   
Escabeche-mausteliemi 
2 dl oliiviöljyä 
1 salottisipuli erittäin ohuina siivuina 
1 porkkana erittäin ohuina siivuina 
1 tl korianterin siemeniä  
hyppysellinen sahramia 
½ dl sherryetikkaa 
Tee näin
Leikkaa lohi kahdeksaksi palaksi. Paista palat kuumalla pannulla öljyssä nopeasti molemmin puolin. Pane lohipalat uuniin 125 °C:seen noin 5 minuutiksi, kunnes paistomittari näyttää 40 °C.    

Maustelientä varten paahda korianterin siemenet kuumalla kuivalla pannulla. Lisää joukkoon muut liemen ainekset, sekoita ja kiehauta. Kaada liemi lautasille lohipalojen päälle. Tarjoa esim. alkupalana. 
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.