Parsaa siianmäti-bearnaisekastikkeen kanssa

Parsaa siianmäti-bearnaisekastikkeen kanssa
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Alkuruoat
Resepti: Paul Svensson
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
100 g siianmätiä

Muut valmistusaineet
1 nippu valkoista parsaa 

Bearnaisekastike 
150 g crème fraîchea 
50 g voita 
1 munankeltuainen 
1 nippu rakuunaa hienonnettuna 
1 sitruunan mehu 
suolaa, valkopippuria 
Tee näin
Kuori parsat ja keitä ne hiljakseen kypsiksi miedosti suolatussa vedessä, noin 6-8 minuuttia  tankojen paksuudesta riippuen. Kastiketta varten vispaa crème fraîchea kattilassa lieden  päällä. Sekoita joukkoon voi, munankeltuainen ja rakuuna. Mausta sitruunamehulla, suolalla  ja valkopippurilla. Sekoita osa siianmädistä valmiiseen kastikkeeseen ja tarjoa kastike parsan  kanssa. Lusikoi päälle loput siianmädit.
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.