Paistettua ankanrintaa

Paistettua ankanrintaa
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Pääruoat
Resepti:
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
2 x 350 g ankanrintaa
Muut valmistusaineet

Tee näin
Tee veitsellä muutama viilto ankanrinnan nahkapuolelle ennen paistamista.  

Mausta suolalla ja pippurilla. Paista kuumalla paistinpannulla nahkapuolelta noin 2-3 minuuttia, jolloin rasvainen nahka paistuu rapeaksi. Käännä ja paista hetki myös lihapuolelta.  

Laita ruskistetut ankanrintapalat uunipellille ja 200 °C uuniin noin 10-12 minuutiksi  (sen mukaan, kuinka kypsänä haluat  tarjota sen). Ota pois uunista ja kääri folioon vetäytymään 15 minuutiksi ennen viipaloimista.    
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.