Najadi-lohta kermaisen pinaattimuhennoksen kanssa

Najadi-lohta kermaisen pinaattimuhennoksen kanssa
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Pääruoat
Resepti:
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
12 siivua Najadi-lohta
Muut valmistusaineet
1-2 salottisipulia hienonnettuna 
voita kuullottamiseen 
300 g puhdistettua tuoretta pinaattia 
2-3 dl ruokakermaa 
suolaa, pippuria   

Koristeluun: 
2 keitettyä kananmunaa halkaistuna 
4 tl kirjolohenmätiä 
Tee näin
Kuullota sipuli voissa. Lisää huuhdellut, revityt pinaatinlehdet ja jatka hetki kuullottamista. Lisää kerma ja keitä kokoon. Mausta suolalla ja pippurilla.   

Aseta lohiviipaleet syvien lautasten reunoille. Lusikoi keskelle pinaattimuhennosta. Koristele annokset kananmunanpuolikkailla, joiden päälle lusikoit nokareen kirjolohenmätiä. 
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.