Häränpihvit yrttivoilla

Häränpihvit yrttivoilla
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Pääruoat
Resepti:
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
Härän ulkofileepihvit
Muut valmistusaineet
Currycoleslaw-kastike:  
1 porkkana raastettuna  
200 g kiinankaalia hienoksi silputtuna 
3 rkl maustamatonta jogurttia 
1/2 dl majoneesia 
1/2 tlk currya 
suolaa ja pippuria     

Uuniperunat: 
1 kg normaalikokoisia perunoita  
oliiviöljyä  
karkeaa suolaa ja mustapippuria  
Tee näin
Currycolesclow-kastike: 
Sekoita porkkana, kiinankaali, jogurtti ja majoneesi. Mausta curryllä, suolalla ja pippurilla. Curry, porkkana ja kaali sopivat erittäin hyvin yhteen. Tässä käytetään kiinankaalia, joka on mietoarominen ja ohutlehtisempi kuin muut kaalit. Ehkä tuleva grillisuosikki, sillä kiinankaali sopii miltei kaiken ruuan kanssa.    

Uuni perunat: 
Laita perunat uunivuokaan,karkean suolan päälle. Pistele haarukalla reikiä perunoihin ja sivele päälle oliiviöljyä. Paista uunissa n. 30-40 min. 200 °C:ssa. Ota vuoka uunista, leikkaa perunoihin risti ja purista kevyesti, jolloin perunat aukeavat. Ripottele päälle suolaa ja mustapippuria.

Ulkofileepihvin paistaminen:
Pihvit on hyvä ottaa lämpiämään ainakin noin tuntia ennen paistamista. Halutessasi voit silittää sileällä pihvinuijalla pihvin pinnan tasaiseksi muovikalvon välissä. Näin saat maukkaamman paistopinnan ja mehut pysyvät paremmin pihvin sisällä. Pinnan rasvakerros antaa grillattaessa ihanteellisen mehukkuuden, mutta voit poistaa ylimääräisen rasvan ennen tarjoilua.
 
Sipaise pihvin pintaan puhdasta öljyä, jotta pihvin pinta ei pala. Ripottele pihvin pintaan mausteita, sillä niiden maku paranee paistettaessa eivätkä ne ime kosteutta lihasta. Sopivia mausteita ovat esim. pippurit, paprika, chili tai curry. Kuumenna pannu hitaasti liedellä 2/3-tehoiseksi. Sipaise pannulle hivenen öljyä. Pane öljytty pihvi pannulle ja liikuta sitä hetki, jottei se ota pannuun kiinni. Kun pihvi on saanut hyvän makupinnan, laske lieden lämpötila 1/3:aan. Käännä pihvi, ennen kuin sen pintaan ehtii nousta lihasmehustetta. Älä painele pihviä. Poista pihvi pannulta, kun sen pintaan tirskahtavat ensimmäiset lihasmehusteet.
 
Ripottele kypsälle pihville suolaa. Tällöin vähäinenkin suola maistuu hyvin.  Pihvi tulee syödä heti, sillä pitkään lämpimässä ollut pihvi tulee kuivaksi. 
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.