Graavilohta ja hernepyreetä

Graavilohta ja hernepyreetä
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Alkuruoat
Resepti: Paul Svensson
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
12 siivua graavilohta

Muut valmistusaineet
24 tuoretta vihreää parsaa 
suolaa, sokeria   

Hernepyree: 
3-4 dl pakasteherneitä sulatettuna 
1 keltasipuli hienonnettuna 
voita kuullottamiseen 
1 dl kanalientä 
2 dl kermaa 
suolaa, pippuria 
katkarapuja koristeluun 
Tee näin
Keitä kuoritut parsat kypsiksi miedosti sokeroidussa suolavedessä. Rullaa kunkin lohisiivun sisälle kaksi parsaa.    Hernepyreetä varten kuullota sipuli pannulla voissa. Lisää pannuun herneet (jätä muutamia koristeluun), kanaliemi ja kerma. Keitä muutama minuutti ja mausta suolalla ja pippurilla. Kumoa seos tehosekoittimeen ja aja sileäksi massaksi.   

Aseta lohirullat ja hernepyree annoslautasille ja koristele pyree   katkaravuilla ja herneillä.  
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.