Couscoussalaattia sahramiliemen ja lohenmädin kera

Couscoussalaattia sahramiliemen ja lohenmädin kera
Recipe rating
How many stars you give this recipes?
Category: Alkuruoat
Author: Paul Svensson
Servings: 4
Main ingredients
100 g kirjolohenmätiä
Other ingredients
10 pikkuporkkanaa 
2 tankoa tuoretta parsaa 
¼ kukkakaalia 
1 dl couscoussuurimoita 
2 pussia sahramia 
1 l kanalientä 
½ dl vihreitä herneitä 
1 ruukku lehtipersiljaa hienonnettuna 
tuoretta minttua hienonnettuna 
½ punaista chiliä hienonnettuna 
1 sitruunan raastettu kuori
Cooking process
Leikkaa porkkanat ja parsa siivuiksi ja kukkakaali paloiksi. Kiehauta ne kevyesti suolatussa vedessä. Jäähdytä jäävedessä. Kypsennä couscous pakkauksen ohjeen mukaan sahramilla maustetussa kanaliemessä. Siivilöi liemi talteen. Sekoita jäähtyneet keitetyt vihannekset, herneet, mäti ja persilja. Pane seos annosmaljoihin. Lusikoi päälle couscousia. Kiehauta couscousin keitinliemi sitruunankuoriraasteen, mintunoksien ja chilin kanssa. Kaada liemi juuri ennen tarjoilua couscousin päälle annosmaljoihin.
Send recipe via e-mail:
Your message (click here):

Recipe search

Find recipes by key word.



Restrict the search to:








This is how Delicard gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.