Ankanmaksasalaatti

Ankanmaksasalaatti
Reseptin arvosana
Montako tähteä annat tälle reseptille?
Kategoria Alkuruoat
Resepti:
Ruokailijamäärä: 4
Päävalmistusaine
4 rasiaa ankanmaksaa (4 x 40 g) 
Muut valmistusaineet
1/4 vesimelonia lohkottuna  
2 vihreää omenaa kuorittuna ja lohkottuna 
2 varsisellerin vartta viipaloituna   

Hunaja-balsamiviinietikkakastike: 
1/2 dl juoksevaa hunajaa 
2 rkl balsamiviinietikkaa 
gourmetsuolaa, pippuria  
Tee näin
Sekoita vesimeloni- ja omenalohkot sekä selleriviipaleet  kulhossa. Leikkaa ankanmaksa lohkoiksi ja asettele päällimmäiseksi kulhoon. Sekoita hunaja ja etikka. Kaada kastike salaatin päälle. Ripottele päälle gourmetsuolaa ja pippuria. Tarjoa salaatti paahtoleivän kanssa.  
Lähetä resepti sähköpostitse:
Your message (click here):

Reseptihaku

Etsi reseptejä vapaalla hakusanalla.



Rajaa hakua:








Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.


OSTOSKORI

Ostoskorisi on tyhjä.