ONNEKSI OLKOON!

Olet saanut Delicard®-lahjakortin.

Delicardin suosio on tänä vuonna ylittänyt moninkertaisesti odotuksemme, ja suuren suosion vuoksi osa tuotteista on tällä hetkellä tilapäisesti loppu. Teemme kuitenkin kovasti töitä täydentääksemme varastojamme pikimmiten ja toimittaaksemme jokaisen lahjan perille. Olemme lisänneet varastoomme ja toimituksiimme lisävuoroja, nopeuttaaksemme toimituksia. Osa tavarantoimittajistamme on myynyt varastonsa myös loppuun, minkä vuoksi emme onnistu saamaan kaikkia tuotteita lisää omaan varastoomme niin nopeasti kuin haluaisimme. Huomaathan, että lahjakortti on voimassa vuoden, ja valikoima ehtii täydentyä tällöin.


Tilaa lahjasi näin:

1. Syötä lahjakorttisi numero alla olevaan kenttään.
2. Klikkaa Jatka-painiketta, niin pääset tutustumaan lahjavaihtoehtoihin.
3. Valitse mieleisesi tuote. Huomioithan, että mikäli valitset herkkulahjan, tulee toimitus vastaanottaa valittuna toimituspäivänä säilyvyyden takaamiseksi. (Mikäli haluamasi tuote on juuri nyt tilapäisesti loppu, näet sen arvioidun saapumispäivän varastoomme klikkaamalla tuotekuvaa.)
4. Syötä yhteystietosi ja valitse tarjolla olevista vaihtoehdoista sopiva toimituspäivä. Tilaus tulee tehdä muutamaa päivää ennen haluttua toimituspäivää.
5. Klikkaa lopuksi Lunasta-painiketta.
6. Tilauksesi vahvistetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
7. Säilytäthän korttinumerosi, kunnes olet saanut lahjatoimituksen.

Huomaathan, että kortti on voimassa vuoden, voimassaolopäivä lukee kortissa.
 
Tuotevalikoimassa saattaa esiintyä muutoksia kauden aikana.

PS. Voit vapaasti täydentää saamaasi lahjaa omakustanteisesti valitsemalla lisää tuotteita koko kortin upeasta valikoimasta.

Tärkeää tietoa toimituksesta
Lahjasi toimittaa DHL Express. Saat DHL:ltä teksti- ja sähköpostiviestin, jossa on linkki toimitusvaihtoehtoihin. Valitse klikkaamalla mieleisesi toimitusvaihtoehto, DHL toimittaa lähetyksen tämän mukaisesti. Huom! Herkkutuotteet tulee vastaanottaa valittuna toimituspäivänä.