ONNEKSI OLKOON!


Olet saanut lahjaksi Delicard®-lahjakortin, joka on tyylikäs tapa osoittaa kiittää, muistaa ja palkita loistavasta työstä. Seuraa alla olevia ohjeita ja  valitse toivomasi lahja laadukkaasta ja monipuolisesta tuotevalikoimastamme. Toivotamme sinulle nautinnollisia hetkiä lahjasi parissa!
 


TOIMI NÄIN:
 

1. Syötä lahjakorttisi numero tämän sivun alaosasta löytyvää kenttään ja valitse "Jatka".
Löydät numeron joko fyysisestä lahjakortistasi tai sähköpostista vastaanotettuasi sähköisen eDelicardin.

2. Tutustu lahjakorttisi tuotevalikoimaan. Voit tarkastaa montako tuotetta sinulla on lunastettavana sivun oikeasta kulmasta "Valintoja jäljellä" -kohdasta.
 
3. Valitse toivomasi tuotteet ja lisää ne lahjakoriin. 
Huomioithan, että tuotevalikoimissa saattaa esiintyä muutoksia kauden aikana.

4. Kun olet valinnut lunastettavat tuotteet, voit halutessasi ostaa 1-3 tuotetta maksullisesta lisävalikoimasta ja vastaanottaa ne samalla kuljetuksella lunastamiesi tuotteiden kanssa.
Pääset tarkastelemaan lisävalikoimaa "Kortin valikoiman" oikealta puolelta. Näet tilauksesi yhteenvedon ja pääset maksuvaiheeseen lahjakorin kautta.
 
5. Avaa Lahjakori oikeasta yläkulmasta ja valitse "Tilaa". Valitse toimitustavaksi joko toimitus osoitteeseen tai noutopisteeseen.
HUOM! Ruokatuotteet tulee vastaanottaa valittuna toimituspäivänä säilyvyyden takaamiseksi.
 
6. Syötä yhteystietosi huolellisesti ja valitse toimituspäivä. 
Jos valitsit noutopisteen, klikkaa "Hae" yhteystietojen syötön jälkeen. Järjestelmä näyttää sinulle valittavissa olevat noutopisteet lähelläsi. Jos lunastat ruokatuotteita, et voi valita toimitustavaksi noutopistettä tuotteiden säilyvyyden takaamiseksi.
 
7. Jatka tilauksen yhteenvedon tarkistamiseen ja vahvista tilaus.
Huomioithan, että sinun tulee lunastaa kaikki lahjakortisi tuotteet samalla kerralla, vaikka saisit valita lahjakortillasi useamman kuin yhden tuotteen.
 
8. Tilausvahvistus lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Säilytäthän lahjakorttisi ja korttinumerosi, kunnes olet vastaanottanut lahjatoimituksesi.
Lahjasi toimittaa DHL Express. Saat DHL:ltä sähköpostin ja tekstiviestin, jotka sisältävät linkin toimitusvaihtoehdon valintaan.