ONNEKSI OLKOON!

Olet saanut Delicard®-lahjakortin, joka on suosittu tapa osoittaa arvostusta, kiittää ja palkita eri tilanteissa. Seuraa alla olevia ohjeita ja valitse haluamasi lahja laadukkaasta ja monipuolisesta tuotevalikoimastamme. Nautinnollisia hetkiä lahjasi parissa!
 


Näin valitset suosikkituotteesi saamasi lahjakortin valikoimasta:
 

1. Syötä lahjakorttisi numero alla olevaan kenttään.

2. Klikkaa Jatka-painiketta, jotta pääset tutustumaan lahjavaihtoehtoihin.
 
3. Valitse haluamasi lahjatuote. Huomioithan, että valitessasi herkkulahjan, toimitus tulee vastaanottaa valittuna toimituspäivänä säilyvyyden takaamiseksi. Mikäli haluamasi tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, klikkaa tuotekuvaa ja näet sen arvioidun saapumispäivän varastollemme.
 
4. Syötä yhteystietosi ja valitse sopiva toimituspäivä. Tilaus tulee tehdä muutamaa päivää ennen haluttua toimituspäivää.
 
5. Klikkaa lopuksi Lunasta-painiketta.
 
6. Tilauksesi vahvistetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Säilytäthän korttinumerosi, kunnes olet saanut lahjatoimituksen.
 
 
Tuotevalikoimassa saattaa esiintyä muutoksia kauden aikana.

PS. Voit vapaasti täydentää lahjaasi omakustanteisesti valitsemalla lisää tuotteita saamasi lahjakortin monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta.Tärkeää tietoa toimituksesta:

Lahjasi toimittaa DHL Express. Saat DHL:ltä teksti- ja sähköpostiviestin, josta löytyy linkki mieleisesi toimitusvaihtoehdon valintaan.

Huom! Herkkutuotteet tulee vastaanottaa valittuna toimituspäivänä.