DELICARD KESÄ

Kesälahja

 
Delicard Kesä -lahjakortti on oikea lahjavalinta kesän kynnyksellä. Vuodenaikaan suunniteltu tuotevalikoima koostuu maukkaista herkuista sekä laadukkaista tuotteista kotiin, mökille ja matkalle. Tällä lahjakortilla muistat ja palkitset jokaista sinulle tärkeää henkilöä lomakauden kynnyksellä, oikean hetken tullen.
 

Osta lahjakortteja

Delicard - merkityksellisiin hetkiin, jo 20 vuoden kokemuksella

Delicard on korkealaatuinen rajatun valikoiman lahjakortti, jolla palkitset ja muistat kaikkia organisaatiollesi tärkeitä henkilöitä kaikkina hetkinä. Delicard on oikea valinta niin henkilöstölahjaksi, palkinnoksi, merkkipäivämuistamiseksi kuin liikelahjaksikin yhteistyökumppaneille ja asiakkaille. Vahvuutenamme on huolella valittu, ylellinen valikoima ja nopea toimitus. Olemme toimineet liikelahjojen suunnannäyttäjänä jo 20 vuoden ajan ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. 

Delicard on jokaisen korkeaa laatua ja designia arvostavan suomalaisen yrityksen palkinto kaikkiin tilanteisiin. Tavoitteenamme on, että Delicardin antaja jää lahjansaajalle mieleen unohtumattomien hetkien mahdollistajana, lahjansaajalle merkityksellisinä hetkinä, tärkeimpien ihmisten kanssa. Delicard edustaa intohimoa ja heittäytymistä ruokaan, ruuanlaittoon ja jokapäiväiseen elämään – niihin arjen ja juhlan hetkiin, joissa mieleenpainuvimmat muistot syntyvät.
 

- Delicard on vaivaton ja laadukas tapa muistaa kaikkia sinulle tärkeitä ihmisiä, niin henkilöstöä, yhteistyökumppaneita kuin asiakkaitakin - asiakastyytyväisyytemme on 96 %.
- Laaja tuotevalikoima erilaisia herkkutuotteita, designia ja muita kodin tuotteita, joista jokainen saaja löytää itselleen mieluisan lahjan.
- Hintaan sisältyy toimitus lahjansaajan valitsemana toimitusaikana haluttuun paikkaan. - Laatutakuumme kattaa tuotteiden virheettömän laadun, kuljetuksen sekä takuun mahdollisten tuotevikojen osalta.

 

Vaivatonta lahjan antajalle

Laaja valikoimamme mahdollistaa sen, että löydät sopivan lahjan asiakkaallesi, kollegallesi tai yrityskumppanillesi. Voit ostaa lahjakortteja verkkosivuillamme tai soittamalla meille suoraan. Jos haluat personoida lahjakorttiisi oman tekstin ja kuvan, autamme mielellämme sen kanssa.

 

Ylellistä lahjansaajalle

Lahjansaajalla on vapaus valita mieluisa lahja yleellisten ruokatuotteiden, designin sekä kodin tuotteiden joukosta. Toimitus tapahtuu suoraan kotiovelle valittuna päivänä.

 

Osta lahjakortteja

This is how Delicard gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.