Delicard Kesä KORTILLINEN KESÄTUNNELMAA!

Ilahduta asiakkaita tai kiitä kollegoita vielä ennen lomakauden alkua ikimuistoisella Delicard-lahjalla.

Parhaat lahjat kortilla

Delicardin avulla lahjoitat vaivattomasti persoonallisia ja pidettyjä lahjoja. Ikimuistoisen lahjan hyvä maku jää mieleen.

Laajasta valikoimastamme löydät sopivan lahjakortin tai valmiin herkkupaketin vaativaankin makuun. Valmiiksi teemoitettujen lahjakorttiemme valikoimista vastaanottaja voi itse poimia haluamansa tuotteet.

Tyylikkään lähetyksen viimeistelet persoonallisella tervehdyksellä tai yrityksenne logolla. Lahjansaajan tehtäväksi jää valita se kaikkein mieluisin herkku tai tuote saamastaan kortista, ja nauttia lahjasta.

Kun haluat kiittää tai palauttaa hyvän mielen nopeasti, muista sähköinen eDelicard. Tyylikäs lahjakortti ja linkki Delicardin lunastussivulle ovat vastaanottajan sähköpostissa nopeammin kuin perinteinen posti.

Delicard-valikoima

Lahjoita valinnanvapaus lahjakortille ladattuna. Delicard-valikoimasta löytyy jotain jokaiselle aina laadukkaista keittiövälineistä eksoottisiin herkkuihin, ja uutuuspokkareihin. Delicard-lahja on aina saajan itsensä valitsema suosikkituote, ja ylellinen yllätys lämmittää mieltä pitkään.

Muista myös kesän uutuus, ihanan aurinkoinen Delicard Kesä, joka varmasti ilahduttaa asiakkaita ja kollegoita ennen lomakauden alkua.

HUOM! Kaikki lahjakortit on mahdollista personoida yrityksenne yksilöllisillä terveisillä. Lisäksi kortit voidaan toimittaa nopeasti myös sähköisinä eDelicardeina.

Nautiskelijalle

Delicard Original -klassikkokortti on vaivattomasti hankittava ja varmasti mieleinen lahja. Delicardin huolellisesti valikoidut herkkutuotteet toimitetaan suoraan kotiin tyylikkäästi pakattuna ja tuoreina. Lahjanantajan on helppo tehdä positiivinen vaikutus Delicard Originalin avulla.

Hinnat alkaen 46 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Lomailijalle

Kohta konttorin arki vaihtuu kesämökkeilyyn ja palaverit pitkiksi kesäilloiksi. Muista asiakkaitasi tai työntekijöitäsi vielä ennen lomia laadukkaalla Delicard Kesä -lahjakortilla. Kortti on täynnä ruokalahjoja sekä aikaa kestäviä design, keittiö ja vapaa-ajan tuotteita.

Hinnat alkaen 48 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Keittiömestarille

Le Creuset’n ranskalaisen keittiön symboliksi nousseet kestävät ja laadukkaat klassikkotuotteet ilahduttavat vaativimpiakin ruoanlaiton ystäviä. Le Creuset astia on erittäin pitkäikäinen lahja. Tällä kortilla saaja voi valita mieleisensä astian ja nauttia siitä vaikka päivittäin.

Hinnat alkaen 52 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Gourmet-kokille

Kotikeittiön gourmet-kokkeja muistat vaivattomasti Kitchen World -lahjalla. Huolella valittujen raaka-aineiden ja maailman parhaiden keittiövälineiden avulla lahjansaaja loihtii ja tarjoilee huippuruokia perheelleen tai ystävilleen. Saaja muistelee lämmöllä lahjanantajaa, joka tarjoaa hänelle ikimuistoisia hetkiä ruoanlaiton parissa.

Hinnat alkaen 48 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Laatutietoiselle

Kun vastaanottaja voi valita mieleisensä lahjan peräti 30 erikoistuotteen valikoimasta, on se varmasti pidetty ja tarpeellinen. Delicard Unlimitedin avulla tarjoat saajalle rajoittamatonta iloa ja teet lähtemättömän vaikutuksen. Kukapa meistä ei haaveilisi ylellisestä laatutuotteiden valikoimasta?

Hinnat alkaen 52 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Kulinaristeille

Delicard Dinner for 4 valintaan on kolme herkullista syytä: alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Menulta on poimittavissa kotimaisen ja kansainvälisen keittiön maukkaimmat erikoisuudet. Tämän lahjan saaja syö hienostuneella illallisella suosikkiruokiaan, ja muistaa lahjanantajaa kolminkertaisella lämmöllä

72 € (+alv.)

Sisältää yhden alku-, pää- ja jälkiruuan neljälle.

Osta lahjakortti

Lukutoukalle

Hyvä tarina ja suklaalevy ovat kuin miniloma, jonka parissa saaja rentoutuu ja nautiskelee olostaan. Tämä pettämätön paketti tarjoaa luettavaa niin kevyempään kuin syvällisempäänkin makuun. Lahjoita saajalle pokkarin ja suklaalevyn avulla herkullinen tauko arjesta.

23 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Laatutietoiselle

Delicard Scandinavian Choice tarjoilee valikoitua pohjoismaista laatua kansainvälisille kontakteillesi. Se on täydellinen lahja työntekijöillesi tai liikekumppaneillesi Suomen ulkopuolella. Eksoottiset ja tyylikkäät pohjoismaiset herkut ja tuotteet toimitetaan vaivattomasti perille kaikkialle EU-alueella, Norjassa ja Sveitsissä. Rahti sisältyy hintaa.

Hinnat alkaen 85 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Delicard-lahjalaatikkoon poimimme valikoiman laadukkaita herkku- tuotteita ilahduttamaan vastaanottajaa. Maistuva lähetys pakataan kauniisti, jonka jälkeen lahjanantaja saa ojentaa tarkkaan valikoidun lahjan lahjansaajalle. Tämä näyttävä yllätys jää varmasti mieleen! Lahjaan voidaan lisätä saatekirjeenä yrityksenne terveiset (2 € / lahja).

Kolme vaihtoehtoa

DELICARD IN A BOXPieni29 €
DELICARD IN A BOXKeskikoko78 €
DELICARD IN A BOXSuuri98 €

Hintoihin lisätään alv. 14 % ja toimituskulut.

DELICARD IN A BOX Pieni 29 €

Pieni lahjalaatikko sisältää viisi erilaista suolaista ja makeaa herkkua.

Tilaa Delicard

DELICARD IN A BOX Keskikoko 78 €

Keskikokoisesta laatikosta löytyy 10 erilaista herkkutuotetta, mm. suklaalajitelma, hyytelöä Camembert-juustolle ja ankankoipia.

Tilaa Delicard

DELICARD IN A BOX Suuri 98 €

Suuren laatikon ylellisessä valikoimassa on 11 erilaista tuotetta aina kampasimpukoista kiwi-ananashilloon.

Tilaa Delicard

Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle:

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle:

1

Valitse haluamasi tuotteet

Kirjaudu sisään www.delicard.fi -sivustolle ja valitse haluamasi lahja ohjeiden mukaan.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan hemmottelupaketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.

Delicard In A Box -lahjan antaminen

1

Valitse lahjat

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahja www.delicard.fi -sivuston valikoimasta.

2

Lahjat toimitetaan toimistollesi

Paketit toimitetaan yrityksenne tiloihin.

3

Jaa lahjat

Lähetä tai ojenna itse laadukas Delicard-paketti saajalle, kun seuraavan kerran tapaatte.

Usein kysyttyä

Olemme laatineet vastauksia yleisimpiin Delicard-liikelahjoja koskeviin kysymyksiin. Jos et löydä niiden joukosta vastausta kysymykseesi, ota meihin yhteyttä.