Delicard Lahjakortit DELICARD KESÄ -LAHJAKORTTI ON TULOSSA

Delicard Kesä -lahjakortti tulee saataville toukokuun alussa. Olemme valinneet 30 kesään täydellisesti sopivaa tuotetta – herkkuja grilliin, kalaa uusien perunoiden kaveriksi tai kaunis lyhty tunnelmallisiin kesäiltoihin. Puolet tuotteista on uutuuksia valikoimassamme!

Parhaat lahjat kortilla

Kätevä lahja niin antajalle kuin saajallekin
Laajasta valikoimastamme löydät sopivan lahjakortin moneen tarpeeseen: asiakaslahja, henkilöstölahja, joululahja, herkkulahja. Sinä valitset vain teeman sekä tuotteiden ja korttien määrän, ja lahjansaaja päättää valikoimasta mieluisimmat tuotteet ja sopivan toimituksen. Täydelliseen aikaan saapuva, omavalintainen lahja painuu varmasti mieleen – kuten tällaisen lahjan antajakin.


Tee lahjakortista yrityksesi näköinen
Erotu yksilöllisellä liikelahjalla ja viimeistele tyylikäs lahjakortti lisäämällä siihen persoonallinen tervehdys tai yrityksenne logo. Kun lahjakortin vastaanottaja saa vielä itse valita kaikkein mieluisimmat herkut ja lahjat, sinua lahjanantajana muistellaan varmasti lämmöllä.

eDelicard – lahjakortti netistä heti sähköpostiin
Kun haluat kiittää tai palauttaa hyvän mielen nopeasti, muista sähköinen lahjakortti eDelicard. Upea nettilahjakortti sisältää yrityksen tervehdyksen, logon ja linkin suoraan lahjan lunastussivulle. Näin saaja voi nauttia lahjastaan nopeammin päästessään valitsemaan haluamansa tuotteet ja toimituksen saman tien.


Saajan valitsema toimitusajankohta ja -paikka
Delicard-lahjan saaminen on tehty mahdollisimman helpoksi: vastaanottaja päättää parhaan toimitusajan ja -tavan. Yhteistyössä logistiikkakumppaniemme kanssa huolehdimme siitä, että lahjat tulevat perille sovittuun aikaan ja paikkaan. Kaikilla tuotelähetyksillämme on laatutakuu.

Lahjoita Valinnanvapaus
Delicard-valikoima

Etsitkö henkilöstölahjoja? Delicard on myös loistava asiakaslahja, joululahja pitkäaikaiselle yrityskumppanille tai vaikkapa pikkujoululahja työntekijöille.

Valikoimastamme Delicardeja löytyy jokaiselle mieleinen lahja laadukkaiden keittiövälineiden, eksoottisten herkkujen, uutuuspokkarien ja hyväntekeväisyyskohteiden joukosta. Se on aina saajan itsensä valitsema suosikkituote, ja ylellinen yllätys lämmittää mieltä pitkään.

HUOM! Kaikki lahjakortit on mahdollista personoida yrityksenne yksilöllisillä terveisillä ja logolla. Lisäksi kortit voidaan toimittaa nopeasti myös sähköisinä eDelicardeina.

Nautiskelijalle

Delicard Original on klassikkovalinta, kun haluat antaa erinomaiselta maistuvan lahjan. Ruokalahjakortti sisältää huolellisesti valikoidut herkkutuotteet, jotka toimitetaan saajan toivomaan osoitteeseen tyylikkäästi pakattuna. Ruokalahja on oiva valinta nautiskelijalle.

Hinnat alkaen 46 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Jouluihmiselle

Delicard Joulu lämmittää vastaanottajan mieltä vuoden pimeimpään ja kylmimpään aikaan. Ruokaherkkujen, designesineiden ja keittiövälineiden joukosta löytyy maistuva ja tunnelmallinen joululahja jokaisen makuun.

Hinnat alkaen 46 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Gourmet-kokille

Delicard Kitchen World -lahjakortilla muistat vaivattomasti kotikeittiön gourmet-kokkeja. Huolella valittujen raaka-aineiden ja maailman parhaiden keittiövälineiden avulla lahjansaaja loihtii ja tarjoilee huippuruokia läheisilleen. Saaja muistelee lämmöllä lahjanantajaa, joka tarjoaa hänelle ikimuistoisia hetkiä ruoanlaiton parissa.

Hinnat alkaen 46 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Laatutietoiselle

Delicard Unlimited -kortin avulla tarjoat saajalle rajoittamatonta iloa ja teet lähtemättömän vaikutuksen. Kun vastaanottaja voi valita mieleisensä lahjan yli 40 erikoistuotteen valikoimasta, on se varmasti pidetty ja tarpeellinen.

Hinnat alkaen 52 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Kulinaristeille

Delicard Dinner for 4 valintaan on kolme herkullista syytä: alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Lahjansaaja valitsee menulta suosikkiruokansa ja nauttii hienostunutta neljän hengen illallista yhdessä perheensä tai ystäviensä kanssa.

72 € (+alv.)

Sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan neljälle

Osta lahjakortti

Lukutoukalle

Delicard Sweet Stories on kuin miniloma: hyvän tarinan ja suussasulavan suklaan ansiosta lahjansaaja rentoutuu ja nautiskelee olostaan. Luettavaa on tarjolla niin kevyempään kuin syvällisempäänkin makuun pokkarivalikoimassamme. Lahjoita herkullinen tauko arjesta!

23 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Laatutietoiselle

Delicard Scandinavian Choice tarjoilee valikoitua pohjoismaista laatua kansainvälisille kontakteillesi. Se on täydellinen lahja työntekijöillesi tai liikekumppaneillesi Suomen ulkopuolella. Eksoottiset ja tyylikkäät pohjoismaiset herkut ja tuotteet toimitetaan vaivattomasti perille kaikkialle EU-alueella, Norjassa ja Sveitsissä. Rahti sisältyy hintaan.

Hinnat alkaen 85 € (+alv.)

Osta lahjakortti

Näin Delicard-lahjakortit toimivat

Lahjan antajalle - vaivaton ja nopea tilaus

1

Valitse lahjakortti

Valitse tarkoitukseesi sopiva lahjakortti www.delicard.fi -sivuston sesonkikohtaisesta valikoimasta. HUOM! Muista kappalemäärä.

2

Personoi lahjakortti

Lisää valitsemaasi lahjaan henkilökohtainen tervehdys vastaanottajalle.

3

Valitse toimitustapa

Valitse toimitustavaksi postitus tai eDelicard. Postitse upeat lahjakortit voidaan toimittaa yhteen osoitteeseen tai suoraan lahjansaajille.

Lahjan saajalle - valitse lahjasi ja nauti

1

Valitse haluamasi tuotteet

Lunasta lahjakorttisi osoitteessa www.delicard.fi syöttämällä lahjakorttisi numero ja valitsemalla tuotteet.

2

Valitse toimitus­ajan­kohta ja -paikka

Ilmoita palveluun toivomasi toimitusaika ja -osoite.

3

Nauti lahjasta

Ota vastaan odotettu paketti ja nauti upeasta Delicard-lahjasta.

Usein kysyttyä

Olemme laatineet vastauksia yleisimpiin Delicard-liikelahjoja koskeviin kysymyksiin. Löydät vastaukset mm. maksamiseen, toimituksiin ja herkkutuotteiden säilyvyyteen liittyen. Jos omaan kysymykseesi ei ole vielä vastausta, ota meihin yhteyttä.

Siirry kysymyksiin ja vastauksiin klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Delicard-katalogi

Lataa uusin Delicard-katalogi ja tutustu laadukkaaseen tuotevalikoimaamme. Suussasulavat herkut ja tyylikkäät design-keittiövälineet odottavat tilaustasi. Uutena vaihtoehtona lahjansaaja voi myös valita lahjoituksen hyväntekeväisyyteen.