Mitä lahjaksi henkilöstölle ja asiakkaille? Kiitä, motivoi ja palkitse laadukkaalla Delicardilla

Delicard-selection_2022.png

Korkealaatuinen, helppo ja monipuolinen yrityslahja – Delicard-lahjakortti on sekä henkilöstön ja asiakaskunnan että työnantajan mieleen! Lahjakortti sopii erinomaisesti asiakkaiden ja työntekijöiden muistamiseen esimerkiksi vuodenvaihteen tai kesävapaiden aikaan. Valitse Delicard, sillä työntekijäsi ja asiakkaasi ansaitsevat vain parasta. 
 

Asiakkaat ja työntekijät ilahtuvat lahjakortista 

 
Antamalla lahjansaajan itse valita mieleisensä tuotteen Delicardin laajasta ja korkealaatuisesta valikoimasta, lahjaostos osuu varmasti oikeaan. Lahjakortilla työntekijäsi, asiakkaasi ja yhteistyökumppanisi voivat valita esimerkiksi vapaa-aikaan, kodinsisustukseen ja ruoanlaittoon liittyvistä tuotteista mieluisimman. 
 
Parasta tässä lahjaideassa on monien mielestä juuri sen helppous työnantajalle. Lahjakortin ostaminen käy nopeasti: valitse haluamasi Delicard, tee ostos vain muutamalla klikkauksella ja kas näin, valmista tuli! Halutessasi yrityslahjaan pientä ekstraa, valitse personoitu lahjakortti. Delicardin voi nimittäin personoida esimerkiksi logopainatuksella ja tervehdystekstillä. Painetun lahjakortin lisäksi valittavanasi on myös kätevä eDelicard, jonka lahjan vastaanottaja saa suoraan sähköpostiinsa.  
 

Yrityslahjat kuuluvat jouluun 

 
Joululahja on perinteinen tapa kiittää työntekijöitä hyvästä työstä. Yrityslahjoja annetaan yleisesti myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, jolloin tarkoitus on yleensä kiittää kuluneesta vuodesta ja luoda iloinen alku ensi vuoden yhteistyölle. Joulu lähestyy etkä tiedä mitä ostaa yrityslahjaksi henkilökunnalle ja asiakkaille? Niin työntekijät, asiakkaat kuin yhteistyökumppanit ilahtuvat takuulla laadukkaan tuotevalikoiman Delicard-lahjakortista. Valikoimassa on useita, erilaiset tuotevalikoimat sisältäviä lahjakortteja.  
 
Delicardit on myös mahdollista personoida esimerkiksi yrityksen logolla, kuvalla tai omalla tervehdystekstillä. Personoitu lahjakortti on helppo ja nopea tapa erottautua yrityslahjalla ja samalla varmistaa lahjan mielekkyys jokaiselle. Itse valittu lahja on nimittäin aina lahjansaajan mieleen! 
 

Hyväntekeväisyys yhdistettynä joululahjaan 

 
Teemme yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestöjen kanssa, jotta lahjansaaja voi halutessaan lahjoittaa Delicard-lahjakortin arvon hyväntekeväisyyteen. Monia ilahduttaa lahjan saamisen lisäksi lahjan antaminen, joten Delicard mahdollistaa myös tämän erityisen ilon tunteen joulun aikaan. 
 
Valinnanvapaus onkin Delicard-lahjakorttien tärkein etu niin henkilöstölahjana kuin yrityslahjana. Halusi lahjan vastaanottaja sitten valita itselleen laadukkaan tuotteen tai lahjoittaa joululahjansa hyväntekeväisyyteen, Delicard takaa hyvän mielen! 
 

Kesäkauden liikelahjat sopivat palkitsemiseen ja kiittämiseen 

 
Henkilöstön palkitseminen hyvästä työstä on tärkeä tapa osoittaa arvostusta. Miten motivoida ja kiittää työntekijöitä loman kynnyksellä? Delicard-lahjakortin laajasta tuotevalikoimasta valittu kesälahja on tyylikäs lahjaidea työntekijöiden kiittämiseen. Samalla työnantaja saa mahdollisuuden toivottaa hyvää lomaa henkilöstölleen mieleenpainuvan lahjan muodossa. 
 
Myös yhteistyökumppaneita kannattaa silloin tällöin muistaa ja kiittää. Kesä onkin monille yrityksille tärkeä tauon paikka, johon sopii erinomaisesti asiakkaiden kiittäminen. Personoitu lahjakortti firman logolla on tyylikäs tapa osoittaa arvostusta. Lisäksi se on varma keino jäädä asiakkaan mieleen luotettavana ja yhteistyötä arvostavana kumppanina. Sidosryhmien muistaminen huolella mietityin huomionosoituksin on niin ikään oiva tapa erottautua kilpailijoista! Lahjan antaminen yhteistyön alussa luo pohjan hyvälle asiakassuhteelle. Pitkästä asiakassuhteesta kiittäminen lahjan muodossa on puolestaan kaunis ele, jolla yritys voi osoittaa arvostusta kumppanille. 
 

Mitä pitää huomioida yrityslahjaa hankkiessa 
 

Verottajan ohjeistus käsittää kollektiivisesti koko henkilökunnalle annetut vähäiset muut lahjat, jotka ovat täysin verovapaita. Tällöin joululahjat ja läksiäislahjat henkilökunnalle tulee antaa muuna kuin rahana tai siihen verrattavana suorituksena. Lisäksi on tärkeää muistaa, että verovapauden edellytyksenä on sama lahjojen antamiskäytäntö koko henkilökunnalle. 
 
Mikä sitten lasketaan verovapaan vähäisen lahjan arvoksi? Enintään sata euroa on Verottajan ohjeistuksen mukaan sopiva maksimisumma. Yksilöidyt Delicard-lahjakortit ja niiden monipuoliset, laadukkaat tuotevalikoimat sopivat siis erinomaisesti yrityslahjaksi niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneille. 
 
 
Delicard-lahjakortit sopivat moneen juhlanaiheeseen ja liikelahjaksi. Kiitä, palkitse ja osoita arvostuksesi henkilöstölle, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille monipuolisen lahjakortin avulla. 


Osta lahjakortteja

This is how Delicard® gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard® gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.