Työntekijän palkitseminen lahjakortin avulla on hyvä valinta myös jouluna

Delicard-selection_2022.png

Henkilöstön kiittäminen joulun aikaan on tärkeä tehtävä, joka määrittää millaisissa merkeissä kulunut työvuosi päättyy ja uusi alkaa. Millainen sitten on hyvä joululahja työntekijälle? Kokosimme yhteen henkilöstön joululahjan kolme tärkeää ominaisuutta. Lupaamme, että lahjojen hankinta voi olla helppoa ja mukavaa – ylläty (ja yllätä) iloisesti!
 

1. Helppous sekä lahjan antajalle että sen saajalle 

 
Joululahjojen hankinta hoituu stressivapaasti, kun työntekijät saavat kiitoksena Delicard-lahjakortit. Ensiksi valitaan sopivan tuotevalikoiman sisältävä lahjakortti, jonka tilaus hoituu muutamalla klikkauksella. Lahjakortin voi myös personoida yrityksen logolla tai omalla tervehdystekstillä. Lopuksi päätetään, toimitetaanko lahjakortti sähköisesti eDelicardina vai perinteisenä lahjakorttina. Ja valmista tuli! 
 
Helppous on tärkeää myös joululahjan saajan näkökulmasta. Delicardin toimitus tapahtuu virtuaalisesti tai fyysisenä lahjakorttina. Sopiva lahja valitaan kätevästi netissä ja se saapuu suoraan kotiovelle haluttuna ajankohtana. Kun lahjan valinta ja toimitus on tehty helpoksi, voi myös lahjan saaja keskittyä joulun ajasta nauttimiseen. 
 

2. Valinnanvapaus 

 
Lahjakortilla takaat, että henkilöstösi saa tänä vuonna varmasti mieleiset joululahjat. Itse valittu lahja on nimittäin monien mielestä kaikkein paras lahja.  
 
Jokainen Delicard-lahjakortti tarjoaa laadukkaan tuotevalikoiman, johon kuuluu niin design-tuotteita, ruokalahjoja kuin arjen luksusta. Työntekijöiden joululahjat osuvat siis takuulla oikeaan, sillä jokainen saa valita itselleen sopivan tuotteen monista huolella mietityistä vaihtoehdoista. 
 

3. Verovapaus 

 
Delicard-lahjakortti on hyvä joululahjaidea henkilöstölle myös verovapautensa ansiosta. Voit siis muistaa, kiittää ja palkita työntekijöitä verovapaasti Delicard-lahjakortilla myös jouluna, kunhan otat huomioon Verottajan ohjeistukset
 
Lahjakortti on verovapaa lahja, mikäli sen käyttö on rajattu tiettyyn valikoimaan kuten Delicard-lahjakorteissa. Verotuksen näkökulmasta on myös tärkeää huomioida, että vähäisen muun lahjan kuten joululahjan arvo voi olla enintään 100 euroa. Lisäksi verovapauden edellytyksenä on, että lahjat annetaan kollektiivisesti koko henkilökunnalle.  
 
 
Joululahjojen hankkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa: anna työntekijöiden itse valita lahjansa Delicardin monipuolisesta tuotevalikoimasta. Tutustu erilaisiin lahjakortteihin ja tilaa parhaat joululahjat helposti netistä! 

 
Psst! Monipuolinen Delicard sopii erinomaisesti myös asiakkaiden ja yhteistyökumppanien joulumuistamiseen. 

This is how Delicard® gift cards work

To the sender of the gift - quick and easy to order

1

Choose the gift card

Choose the gift card that fits your purpose the best from our seasonal card selection.

2

Personalize your gift card

Add a personal greeting to the gift you have chosen.

3

Choose delivery method

You can choose mailing or eDelicard. Luxurious gift cards can be sent by post to one address or directly to the gift receivers.

To the receiver of the gift - choose your gift and enjoy

1

Choose the products you desire

Redeem your gift card from www.delicard.fi by entering the number of your gift card and selecting the products.

2

Choose delivery date and place

Enter the delivery date and address.

3

Enjoy the gift

Receive the expected package and enjoy your wonderful Delicard® gift.


SHOPPING CART

Shopping Cart is empty.