Delicard® – Yksilöllisin tapa sanoa kiitos

Kiitos, onnea, ihanaa joulua. Sano se Delicard®-lahjakorteilla.

VIIMEINEN TILAISUUS hyödyntää Delicard® week -tarjous!

Hyödynnä Delicard® weekin huikea tarjous vielä TÄNÄÄN 29.11.2023, jolloin jokainen lahjansaaja saa lunastuksen yhteydessä ilmaisen bonuslahjan, eli ylimääräisen tuotevalinnan bonuslahjavalikoimastamme! Tarjous on voimassa 23.-29.11.2023 välisenä aikana ostetuille Delicard® Christmas -lahjakorteille. Huomioithan myös, että bonuslahjat voivat vaihdella kampanja-aikana.

Nyt jos koskaan on loistava aika laittaa lahjat pukinkonttiin!

Delicard® on osa Edenred-tuoteperhettä

Lahjakortti, joka täyttää joulun jokaisen toiveen

Delicard® on Edenred Finlandin tuotevalikoimaa täydentävä yrityslahjakortti, joka on sitouttanut työntekijöitä, asiakkaita ja yhteystyökumppaneita jo vuodesta 1996. Laatu, monipuolisuus ja vastuullisuus ovat toimintamme kulmakiviä, eikä yksikään lahjatoive jää täyttämättä, sillä jokainen lahjansaaja valitsee oman pakettinsa sisällön itse.

Delicard® -lahjakortilla palkitset yrityksesi tärkeimmät ihmiset yksilöllisesti ja vaivattomasti – ympäri vuoden ja jokaisessa tilanteessa!

Tilaa verkkokaupasta tai pyydä tarjous

Tee tilaus helposti verkossa ja lahjakortit ovat matkalla luoksesi hetkessä!

Jos haluat tilata useamman lahjakortin (yli 20 kpl), pyydä tarjous täyttämällä tarjouslomake. Voit myös lähettää meille sähköpostia tai soittaa numeroon 046 922 8806.

PSST! Jos et itse vastaa lahjahankinnoistanne, vinkkaa meille yrityksenne joulupukki- tai muori. Me otamme heihin yhteyttä!

Valitse lahjakortti ja lunastettavien lahjojen määrä

Kustomoi lahjakortit logolla ja tervehdystekstillä

Lahjakortit toimitetaan vastaanottajille valitulla tavalla

Lahjansaaja valitsee tuotteet, jotka toimitetaan kotiovelle asti

Pyydä tarjous